how to organize ribbons (cara menyusun riben anda)

Assalam,

recently i jumpa minat yg i da lama tinggalkan.. organizing stuffs..

disebabkan i bukan crafty person, jadi kenalah beli aje.. bukan x pernah buat sendiri kad, bekas2 tapi buruk jadinya haha..

ok tips cepat hari ini, bagaiman menyusun riben2 anda..

u all mesti tau kedai ala2 2 ringgit macam daiso japan, hinode, mr diy kan??? kedai2 tu adalah my fav sebab murah dan cantik dan i mmg guna brg yg x mahal sebab faham ekonomi tgh meleset, pastu nak caj org candy buffet mahal2 or nak beli comfort things sendiri mahal2?? not my type.. pastu kalau x guna later takdelah rasa bersalah sgt kan..

ok sebenarnya da lama organize ni baru nak bgtau..

polkadot fanatic yesss... mcm beli tanpa keperluan. mcm takut habis kat kedai tu haha..
ribbons beli di romantika home deko, cheng, melaka

guna bathroom tray RM15 beli di mr. diy (jusco air keroh, melaka)
 (senang sebab nampak riben tu. nak ambik pun senang)

susun

pic ni like 2 minggu lepas, meja tu x pernah pun sekemas cam tu lagi haha..
those frames 'car and jet plane' beli di romantika harga rm8 and rm10, yg putih tu je rm25 sebab..
takde sebab saje nak beli boleh?? well sekali-sekala kena puaskan hati jugak kan hehe..

ok jumpa lagi, bye..

No comments:

Post a Comment