superman party di ozana resort, bukit katil, melaka (superhero party ideas)




assalam..

da dekat sebulan barulah nak berhupdate kan.. hehe..

ok, order ni kami terima dalam bulan 9 mcm tu.. tema superman sebab birthday boy mmg peminat tegar superman..

ingat lg deejay ckp "raffael ni makan superman, tidur superman, pinggan cawan sume superman".. hehe maka tidak syaklah mama raffael akan buatkan a real superman party utk raffael.. bertuah raffael nih..

apa yg bestnya party ni adalah semuanya dah dirancang dengan teliti oleh mama raffael dari kad jemputan, makanan dan aturcara majlis..

dan tak dilupa candy buffet & chocolate fountain dari thepartykru jugak.. balloon & party deco by dpartyparadise...

jom tgk pic utk idea2 superhero party anda yg diinspirasikan oleh 'raffael armand's 5th superhero birthday' ini...

raffael armand's 5th birthday party
candy buffet with choc fountain and welcome board signage
150 pax
13/10/13
ozana resort, bukit katil, melaka
ordered by: puan razewil sherif (tq kak razewil for the opportunity & superb experience)

welcome board with stand prepared by us




party balloons & backdrop prepared by fb:dpartyparadise

superb sugar cookies yg host sediakan sendiri

superman cake... masterpiece kan!!!






photobooth by fb:dpartyparadise


our cupcakes



















roti jala kaler biru merah...kreatif sgttttttt kan...

200 fondant top cupcakes






siap ada perarakan dengan lagu tema superman, dgn real  superman lagiiii.. guest sume ternganga time ni haha...
yessss raffael, awaklah superhero di mata mama awak!!!!!! always will be
























air minuman pun kaler biru merah
pinata session

clown time

berarak time

















ok.. tq membaca..

utk pertanyaan sms/whatsapp 0129061272.. dan like fb page kita ya..

bye

3 comments:

  1. wow..wow..wow.....hebatnya....meriah gila dan super duper kreatif...wish i had the budget to do as much...Dali, nak tanya u..mana beli jar cantik2 tu..ai cuma jumpa kat ebay xpun paling dekat kat KKHome Deco..ada tempat lain x jual jar macam u tu...I minat nak kumpul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ogosh.. sori lambat reply.. jar i beli kat romantika home deko.. kat melaka ni ada 4 branches.. tp ada org from jb cakap kat sana punye romantika xder pulak.. jar pun cepat giler habis.. so try tgk kat sana okey

      Delete
  2. OMG happening giler! Kenangan manis utk anak...

    good job PartyKru

    ~MK~

    ReplyDelete