wedding buffet (peach & turquoise) at masjid tanah, melaka


assalam,

ini 2nd time buat wedding buffet..

tp dua2 kali pun pengantin lelaki yg order, tp kali ni candy buffet ni hadiah utk wifey dia buat kat rumah wifey dia.. romantika de amour pengantin lelaki dia ni..

terima kasih khairi & inspektor haidar.. inspektor sahab kau pengantin perempuan dia.. tinggi, lampai, cantik, mmg realiti lah cerita roda2 kotaraya yusop aslam dulu tu, bukan khayalan jer polis2 ni cantik cam erra fazira, abby abadi.. ok abaikan.. mlm2 cenggini mmg suke merapu hihi..

14.8.13
candy buffet & chocolate fountain
masjid tanah, melaka
ordered by khairi..

selamat pengantin baru..

semoga bahagia ke anak cucu..

terima kasih..

dan ada pintu gerbang yg cosy sgt di majlis dia.. cantik sgt.. boleh search fb: qqchanteqbridal ya..

perlukan event or party planner di melaka? 

contact dalin 0129061272.

bye
































1 comment:

  1. sis punye choclte n servis terbaik..sy suke weee..thnk you sis <3
    wkil sis haidar :)

    ReplyDelete