senarai pembuat kek, cupcakes, apam polkadot, balloon deco, printable (banner, tq tags etc) di melaka

assalam,

rasa dah berzaman2 nk buat list ni haha sampai termimpi2.. ingat pastu lupa.. pas tu lupa lagi haha..

harap dapat membantu..

tapi hanya bagi mana yg ada aje, ada yg i x berapa kenal, so segan pulak nak bg no phone ke.. baik juga boleh jenguk page dorg dulu dari terus tanya, "awak jual cupcakes ke?".. lebih baik terus ke soalan boleh tak saya nak order .... pada .......? ha..camtu ok.. mcm saya even dah tulis pakej selalunya org tanya jugak pasal pakej, kdg2 tak sempat nk jawab. so make sure dah tau apa nak tanya, survey page dorg dulu, kot ada harga ke, details ka, baru tanya okeh...

cupakes (red velvet, choc moist, rainbow)

1. fb : nad rizzal
2. fb page : apam polkadot nomei
3. aries seira (fondant)

cakes (fondant/non fondant/rainbow)

a. fb : aries seira
b. fb : mama bakerz

apam polkadot

1. najiha (jasin) : 0149726514
2. fb : apam polkadot nomei

balloon deco

a. fb : d party paradise (0132639888)

printable

1. zulaikha 0126594002

pic mana yg kami pernah order akan upload later.

bye..


1 comment:

  1. Tq sis.... U guys alwiz Welcome to my pages n blog... Gituwww.. Huhuhu

    ReplyDelete