rainbow party di bukit rambai, melaka

assalam,

rindu sgt blogging..

tp itulah sibuk sesangat dari bulan 9 ari tu...

ini details party ni, saje buat rekod utk kenangan di kemudian hari..

tema : rainbow party
tarikh : 7/9/2013
50 pax choc fountain & candy buffet
order : suhada

ini last time rasanya kami buat utk 50 pax.. sebenarnya tak byk beza pun antara 50 pax dan 100 pax..maksud saya dari segi jumlah makanan dan brg2 yg digunakan..apa pun suhada adalah last batch yg dapat  harga promo thepartykru sebab harga yg dia dpt mmg murah sgt, sbb booking dalam bulan 5, iaitu bulan anniversary thepartykru yg pertama..

siapa yg order dari Jan till Jun 2013 mmg dapat harga promo dan untung sgt3x sbb kita just nak buat sample utk candy buffet & choc fountain. plg untung mai from masjid tanah sebab dia yg first order.. so sampai bila2 pun dia always akan apt special price dr kita.. kira VIP guest lah gitu..

apapun tq suhada dan babynya yg comel..

terima kasih ya.. 













No comments:

Post a Comment