sijil halal shaklee yang diiktiraf oleh jakim


assalam..

mesti ramai yang nak tau sgt tentang kehalalan produk Shaklee ni kan..

macam saya terfikir dulu kenapakah nak sijil halal dari Amerika sahaja macam di atas, kan senang kalau apply JAKIM terus kan lebih mudah..

ok sebenarnya saya tak tahu bahawa Shaklee ni adalah brand antarabangsa yang telah 50 tahun bertapak di seluruh dunia. dan JAKIM juga ada mengiktiraf beberapa badan pensijilan dari luar negara seperti ISA ini.. 

klik pautan halal JAKIM di "muka surat 19 ini" untuk melihat bahawa ISA ini diiktiraf oleh JAKIM.

jadi produk Shaklee memang halal dan diiktiraf oleh Jakim ya..

tiada keraguan di situ..

nanti kalau org tanya lebih mudah bagi direction ke post ini..'

ok.. soon kita akan upload promo2 baru bagi shaklee ya..

tq

No comments:

Post a Comment