princess barbie party di nilai, negeri sembilan

Assalam..

Princess Barbie Party
Nilai, Negeri Sembilan
6/4/2013 3-7pm
Candy Buffet, Choc Fountain, 100 goodie packs, Buffet Background, Printable, Table Cloth
Extra 100 choc moist cupcakes
To order sms/whatsapp ONLY 0129061272.

Thank you.



pre set up for client to view first




























                                                  

                                                 

                                                  



2 comments:

  1. cantiknya, mana nak cari cupcake topper punya stick macam u tu ye? then, u punya choc fountain tu memang bertutup eh..kalau orang nak makan mcm mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ogosh haiiiii..
      -cupcake topper tu pakai lollypop stick, u boleh carik di bakery supplier. murah je 100 sticks, rm6.50 camtu.
      -choc fountain tu actually depan tu kosong, x de cermin. nampak mcm tutup semua kan.. hehe tak, permukaan depan tu mmg semua kosong mcm pintu..
      tq ye jenguk2 sini. really appreciate..
      i dulu mcm u suke buat party anak2 sendiri.. mcm pueh ati kan..

      Delete