engangement buffet di jasin, melaka (choc fountain & candy buffet)


Assalam..

lama sgt nk upload pic ni sbb asik lupe bwk wire hphone..

so ari ni free sikit boleh buat..

my customer nadia is a sweet lil girl. baik aje. family dia pun baik2 asik kasi kitorg makan hehe.. sebenarnya tak apa x jamu makan pun tak apa sebab kitorg dtg bekerja.. no worries..

engangement buffet for nadia
date : 10/2/2013
time : 2.30 pm
venue : jasin, melaka
colour : peach
60 pax
candy buffet & choc fountain
free : love balloons

this time, i pre set up the buffet di rumah sbb nak tgk susunan barang2.. ada few item baru yg ada mcm new tableware, tablecloth and choc fountain wind guard-cover fountain yg jernih tu utk halang choc terpercik ke dinding.. lg satu i amik gambar dulu sebab dekat party segan jugak nak terkedek2 amik gambar hehe.. 






























kpd nadia & keluarga.. terima kasih byk2 atas layanan yg baik + mesra..

maaf atas segala kekurangan.. ada yg kena ubah last minute sbb x cukup tempat nak letak makanan..

tq atas kepercayaan yg diberikan ye..

semoga berbahagia ke jinjang pelamin.. amin




2 comments:

  1. Thank you sis for the awesome n worth money paying service.... RECOMMENDED to all :) -nadia-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nadia dear,

      time kasih.. suke kerja dgn famili nadia. semua baik2 aje yg kecik, tua, muda hehe..

      bertuah sape dpt nadia + famili..

      selamat berbahgia kay..

      Delete