chocolate fountain di masjid tanah, melaka



Assalam..

baru2 ni keluarga saya @ ayah adakan kenduri kesyukuran sebab:

2 org cucu selamat bersunat (sorang is my boy);
1 org cucu dpt 5A upsr;
1 anak dpt jadi PTD
dan semua benda lain yg patut disyukuri kami sekeluarga..

so disebabkan saya baru dpt choc fountain, short notice terus plan nak buat w/pun pikir sesuai ke, ini kenduri kesyukuran kan, takkan le ada choc fountain???

tp knowing myself very well, i kalau kata nak buat, nak buat jugakkkkkkk.. hihi..

so dlm masa 3-4 hari sibuk deal beli cokelat khas utk fountain 2kg, mashmallows, buah, biskut, prepare2 etc...

lgpun, budak2 kan ramai, mesti dorg suka lah ada cekelat2 ni kan..

check out pic kita... our first choc fountain..
























overall happy sgt kenduri nih.. choc fountain sume mcm eksaited nak try. budak2 org tua sume gigih mencuba.. ada sampai hirup cokelat (kita sediakan mangkuk/plate), ambik sudu ceduk cokelat lagi hihi..

rasanya kita start cater choc fountain ni tahun 2013. boleh sms/ call 012906172 utk pertanyaan okkk..

p/s: deco adalah minimal sebab kenduri kesyukuran + short notice. kalau ada masa yg cukup + utk party, hmmm.. x yah tanya we ll deco minimal yg over jugak hehe..

konsep kita always simple yet sweet and affordable...

wait for our 2013 package...

marshmallow adalah dijual jugak.. in bulk and loose.. next updet.. byeeee. kuih2 tu adalah partykru sediakan jugak, roti jala, cupcakes etc...... boleh order kita hantar to your door.. siap bekas semua yeeeee

byeeeeee


No comments:

Post a Comment