wilton pro melting chocolate pot


Assalam dan hai..

recently ada bbrp org tanya pasal choc fountain..

tetapi malangnya choc fountain yg dimaksudkan out of stock.. supplier tgh restock..

tetapi, kita ada satu wilton brand pro melting choc pot ni, ada 2 unit aje..

darjah kecomelan dia mmg comel ekstrim..

sgt sesuai utk small scale party, trust me budak2 will dig into this..

disebabkan i terbizi x de masa nk tulis skrg pjg2 hehe, so:

harga dia adalah RM215 sahaja.

posting kita akan charge ikut area.

kalau boleh self pick up, or i antar area kl this weekend..

tq..

p/s: boleh follow fb page kita selalu updet brg2 baru kat situ. thnx


3 comments:

  1. Hi Diana
    ooohh... mcm ni ke...
    diana so this one pun consider melting pot lah ye..
    hmmm... nnti tanya kak et, dia nak tak yg mcm ni... by the way, yg fountain punya memang harga nya more than this la ye??
    TQ Diana

    ReplyDelete
  2. hi k sue. fountain tu mmg 400 ke atas k sue. saya pun masih tercari2 yg reliable actually. kalau di kl mahal sikit tp ada warranty n service. better cam tu kan. yg saya punye tu nnti no warranty T_T

    ReplyDelete
  3. oh yeke...hmmm... takpe diana search and survey2 lagi ya... apapun saya akan update to kak et cz dia yg sgt minat nakkan the choc fountain tu... kita ni nak menumpang sekaki aje ni tu yg cari yg ala2 murah sikit tu:)
    TQSM Diana

    ReplyDelete