the business card


hai,

finally, i think this is my business card..

mmg suka kerja design ni tp so lack of time..

going to design cover for buku doa, selalu org buat personalised surah yassin kan.. so i nak try buat buku doa pulak..

insyaallah utk gift sempena kenduri di kg bersempena dgn along 'masuk jawi' november ni hehe..

tp tulah, that project needs a lot of time..

harap..harap boleh buat..

skrg tgh free..

lepaklah.. hehe

bye

salam..

6 comments:

  1. This is so cool and elegant design..i wish to design plastic business cards same like that.

    ReplyDelete
  2. Simple and captivating but i suggest you should try light shade of blue instead of pink it will make it more decent....

    ReplyDelete
  3. Slm Diana
    Sorry, ada baca tentang chocolate fountain, boleh tak nak tengok gambarnya? Kak Et berminat nak beli chocolate fountain tu? Diana ada jual ke? Berapa? TQ
    SW

    ReplyDelete
  4. hai kak sue... ada jual.. rm430 je.. kad saya ni x siap lagi itu yg hanging mcm2 haih.. kalo nak suh kak et contact saya ye..

    ReplyDelete
  5. ok nnti akak ckp kat dia. tq diana... tp nnti tlg update gmbrnya ye.. mcm minat juga ni...

    ReplyDelete