kiddos supermodel photos @ party


salam,

kalau masa party suke ambik gambar kanak2 sebab dorang overjoyed, hyper, best, tak pura2, mcm sincere aje..

dan since i amik gambar guna handphone saje, to be specific, htc incredible s, dengan 8 megapixel output, ada basic editing application, bolehlah i meneroka sesi pengeditan gambar haha..


dan oleh kerna i x mampu nk pakai samsung, apple ke, htc incredible s ni mmg superb gambar n application dia sepertimana tagline dia "quietly brillliant".

ok last party i snapped few photos for this lil princess.. dia mmg photogenic okeh, dari baby bapak dia dah guna dslr, so don t blame my poor quality htc photos hihi..

plus tak bawak apa2 props pulak, bunga ke sebab ingat nak guna mak dia punya bakul ke, lupa semua dah susun elok aje letak gift bagai..

pulak berlengas tgh2 panas tu, so maleh nak bergerak ke sana sini..

those photos i buat basic editing je.. like sekali edit aje. tidak berlapis2 ye. tak perlu, kanak2 takde kedut, jerawat nak edit seploh kali T_T..

comel kan dia..

tips: ambik sebelum org ramai dtg. make sure u adalah org yg dorg percayai. mcm minah ni, i yg tukarkan baju dia, sikat rambut, mekap2 hihi.. cuma mak dia x bwk kasut princess dia. ahh blame the mother hehe..

give something lah, candies ke. kalau boys bagi sticker ben 10 ke. trust me, you ll be his/her bestfriend..





the girl in white dress is my daughter.. very pemalu type.. like me.. eh.. (pitam) hehe

bye..

2 comments:

  1. wow..lawa model..anak sndiri erk..hehehe

    salam perkenalan kembali..

    ReplyDelete
  2. hai cikgu. iya dialah ica yg dimaksudkan = yaya. yg baju pink anak bff

    ReplyDelete