teddy jars (wedding favor)


salam sejahtera semua,

lately bizi sgt. terkejar2 dgn kerja, open house/bank, mcm2..

tp still ingat ada order to fullfill..

one friend order 100 teddy jars for her wedding reception guests soon..

tema is comel2, memorable dan nak lari dari biasa letak candy, chocolate etc..

sebab dia tak nak jar tu dibuka, nak jadi perhiasan aje..

so i suggest why not letak teddy bear, dia kata ok, kitorg jumpa, discuss and deal..

ada 4 colours, purple, chocolate, green and blue..

yg ni baru siap satu kaler je heheh..

i mmg x suke kerja last minute. party dia lagi 2 minggu so by next week i akan siapkan semua..

rasanya sesuai jugak utk akikah kan...

ooh, sticker by the super creative gadisjumaat.blogspot.com.. my friend tempahkan badge dr gadis jumaat jugak comelz tau nnti tgk gambar dia..



harga jar ni tgk pada design jugak. apa2 boleh sms utk tanya. bergantung pada item yg dipilih.

bole jugak survey web lain ada yg jual jar kosong, stiker plus riben je dah RM4-5. harga kita insyaallah kompetitif, u decide and we do the rest.

insyaallah akan design simple deco for her guestbook table at istana bambu, ampang 29.9.12 ni. so sesape nak order glass drink dispenser ke, boleh tp kena cepat dan ambil sendiri di ampang 29.9 ni ye..

ramai sgt call tanya tp sorry kita x advise utk pos sebab mahal sgt and bahaya kan.. so far kat melaka mmg ramai yg beli..

and i dah berjaya install fbpage partykru di sebelah..

sila scroll selalu utk follow aktiviti kita.. sbb fb senang sikit updet guna handphone..

(badge from gadisjumaat kecomelan ekstrim)

ok bye see ya..

tq

(me n one of my lil kru)

(pic ni lupe nak updet dlm last post-suke hati je letak dlm post ni kakaka)




1 comment: