alisha's sweet shop/lil kru's bday party


salam semua..

selamat hari raya..

lama x menjenguk sini. sebab raya. my kiddos bday party lagi. my bff's wedding.. raya makan2 lagi tanpa henti haishhh

tapi.. ramai call, sms tanya barang tq sangat2.. terharu.. boleh je tanya no problemo..

ok my kids birthday party ni i buat simple saje.. takde spesific concept pon tp i suke sgt dgn idea sweet shop tu.. ada princess2 sket oklah tu.. yg boys pulak dorg gembira aje main kat luar hihi..

ada dua org.. so gabungkan boy + girl..

gambar masa party byk miss sbb bizi kengkonon tuan rumah hihi.. semua preparation, masak, ada yg order buat sendiri dgn my only crew, my hubby. penat tp puas hati..

so jemput tgk gambar..



(khemah ni i beli online ajer. sume princess terkagum mintak mak dorg belikan hehe. maafkan daku ibu2 penjaga sekalian)






(apam dot dot comel dr jasin-likeeeeeeeeeeeeee. boleh order ikut tema warna kegemaran)

(i suke amik gambar so mestiiiiiiiii letak props utk mereka2 bergambar.. ingat target kanak2 sekali yg tua plg byk feeling2 bergambar hihi)

(my lil princess)


(belon ni available utk order. tp kena beli minimum 12 pieces baru dpt murah RM3 each kalau tak RM5 satu.. comel aje, mcm2 jenis ada. x perlu gas helium, leh pam sendiri dan ada tangkai. kita mesti bizi masa party kan mana ada masa nak pergi ambik belon kat kedai T__T. tp kalau ada masa hantar pam gas helium nnti dia terapung je besttttttt)





(antara org dewasa yg gembira sgt bergambar dgn photo props kitorg hihi. siap mintak bwk balik so kasi aje.. hihi)

so semua brg candy bufffet ni open for rental/ melaka area ajer. ada cuppies/ cake stand jugak..

brg2 headband pun ada ready stock lagi.. nak beli 1 pon shud be ok..

cuppies stand, cake stand kene pre order tgk stok..

sms 0129061272 diana ye..

tq sgt2 pd yg call / sms..

tips utk adakan party adalah, kene beli brg tu awal sket, have your own party planner book, memang penat nak pengsan tp bile they all nyanyi "happy birthday" or "allah selamatkan kamu" utk ur kids/loved ones, semua kepenatan tu akan hilang.. chehwahhh feeling pulak..

hihi..

tq sume...

1 comment: