ramadhan gift & jar decorating ideas


salam..

lama x masuk sini..

demam teruk tetiba.. maybe Allah nak suruh rehat agaknya. sebab sebelum demam tu mmg stress betul kerja hmmm.. bila demam cuti on off masuk ofis. lepas tu x reti cemana nak update blog guna hphone kikiki..

ok seperti yg dijanjikan, i mmg berniatlah nak bg ramadhan gift ni kpd ahlil kelorga. sebab i x suke makan kurma, so i pilih bende lain yg sweet.

oh sebelum tu thru fb pun ada update yg i skrg ada supply teddybears comel and love keychain ni. actually tgh buat utk satu projek mendatang so x buleh nak disclose skrg. so basically apa2 item yg muat dlm jar/ deco party bag ke i ada supply. dr tok nenek smurf ke, angry bird ke, sume ada. skrg memangggg takde masa nak buat sampling semua, so i akan update dari semasa ke semasa ye..




bende2 ni mmg comel ye. anak2 telah berebutan mengambil. harga adalah berbeza mengikut order. biasanya kalau bulk order mmg boleh dpt murah aje. kalau beli below 100 harga dia adalah RM2 each.. but still harga tu buleh nego jugak sebenarnya kalau above 50.. just email ok..

so ramadhan gift saya, mini cadbury with love keychain. x sempat buat tag dia. simple n minimal deco..


dan ni bila nak balik kg baru nak buat, so si princess tlg.



sukee sgt dgn jar sebab boleh guna balik lepas tu. drpd u spend beli kotak cantik cemana pun, org akan letak tepi aje lepas keluarkan isi dia kan.. i rasalah..

ooh i dah pandai buat riben cenggini. kena potong2, gam2 (guna glue gun), tension2 then tadaaaa....


lenkali i cuba buat tutorial dia okeh..

ok selamat mendeko balang anda..

bye

3 comments:

  1. lya dah ade idea nk deco2 balang raye.cun jugek yerp.

    ReplyDelete
  2. hihi leya pon cam akak le ni suke mendeko2 hehe.. selamat mendeko dear

    ReplyDelete