jar decorating..anyone?


hai..

ramadhan akan menjelma, so i ada plan utk bagi goodies utk kids yg berpuasa/ramadhan favor utk sedara mara terdekat..

but yeah itupun kalau masa mengizinkan. sketches dah beria buat.. yes i do sketches u all kalau ada party to arrange/ goodies to be prepared. kalau ada idea i cepat2 save dlm phone/ tulis/ sketch dia.. sebab.. i ni pelupa yg amats..

so idea tu insyaallah ada kaitan ngan jar, ribbons, tags n ramadhon.. tgk botol2 ni, comel kan.. knplah mat saleh ni kreatip sgt wei..

speaking of jars, now pun dah jadi trend pulak bagi jar masa wedding. i suke drpd bagi tembikar ke lagi bagus apa boleh letak spices, brooches ke..




so hopefully plan i ni akan menjelma before ramadhon. kekdahnya ramadhan favor gitu.. bye u olls.. love

2 comments:

  1. ooo...x pernah plak dgr ramadhan favours...tapi siyesly I ngah kumpul segala mak nenek jar dari baby food sampaila ke botol sos spaghetti...en hubby dah bising ya amat dah sebab rumah dah jadi macam tempat recycle..

    ReplyDelete
  2. ya kita sama..tp i dah buang byk sbb dulu xde idea just suka aje nak kumpul. segala umat bekas jem pun nak simpan haha.. adoi tp serously comel kan.. cuma i xdak tempat nak simpan

    ReplyDelete