ideas for photobooth


hai,

actually kepala dah jam, kerja dah siap so marilah kita melilau-lilau haha..

actually teringin sgt nak buat photobooh ada frame gantung gitu comel kannnnnnnnn.. tp tak bahaya ke krg budak2 terhantuk..

pastu kerusi tu kan sama ngan dapur i punye haha so berangan lagi...

pastu kan rak buku ni lebih kurang rak buku anak i so berangan lagi.. teringin nak buat mannequin berdress tu hari tu tp x de masa padehal dah jumpa bende tu kat kedai DIY dataran pahlawan dlm rm30 aje. biasalah masa tu rasa cam membazir beli. lepas tu ntah bile zaman boleh tempuh tempat tu lagi haihhhh.. pompuan selalu rasa nyesal x beli brg kan..


oh i da stat pikir pasal bday anak bulan 9, yess awal lagi i know. utk 2 org anak buah buahan bulan 11, abih tu anak bujang nak sunat jugak bulan 11 yes.. byk bende nak pikir.. suke.. mengalahkan byk duit haha.. suke sbb ada alasan beli brg..

utk bday anak da confirm tema. anak buah belum lagi budak dorg tu. anak lelaki sunat basically nak bagi jar comel kat tetamu yahoooo.. sewel. suke perabih duit.

tp i mmg pasal parti ke, menggembirakan org ka, mmg akan buat dgn ikhlas sebab Allah murahkan rezki dgn mcm2 cara..

plus budak2 kan ahli syurga, sbb i rasa sendiri, bile kita niat nak memudahkan kehidupan org lain, Allah akan memberi rezki dr sumber yg tidak kita duga.. i sentiasa percaya bende ni.

insyaallah see u all later okeh..

bye

2 comments:

  1. i love the frame...mana nak dapat ye...yang kerawang2 macam tu comel sangat..

    ReplyDelete
  2. hi ogosh. i plan utk tanya kedai buat frame/cermin. bawak contoh dan tanya dorg.. maybe boleh dpt..

    ReplyDelete