princess party packs



salam,

sdg prepare princess party packs ni. dan akan prepare utk boys punye jugak. yelah takkan budak boy nak bagi princess jugak kan hehe..



dlm pack ini ada:

1 sweet goody bag
1 princess popper
1 balloon popper
1 twist marshmallow
1 sticker book




actually ada buat personalise label tp sticker book yg ni agak panjang so i decide hanya boleh seal dia dgn princess sticker..

i receive minimum order of 20. boleh mix dgn boys punye mcm 20 princess, 20 Cars (boys) theme. ya jgnlah kita lupakan budak2 lelaki nih ye unless kita set tema yg unisex.

semua item ni available di partykru. boleh beli asing2 jugak.

to order/purchase email ke thepartykru@yahoo.com.

ada juga yg tanya2 di emel dan fb, boleh aja, tapi harap dpt bagi detail supaya senang kami nak reply:

party apa:
tarikh:
tema:
requirement (barang,service etc):
budget:


insyaallah kami akan menjawab secepat mungkin ya..

setakat ini kita sediakan brg2 parti, goody bags, party favors, party deco coming soon insyaallah candy buffet dan bla..bla..bla......... insyaallah.. dah buat nanti kami publish ya.

bye luv from thepartykru.

No comments:

Post a Comment