partykru in LISA magazine!! yeay



salam semua,

hihihi semalam ada sorg reader bgtau dia jumpa url blog ni di majalah LISA. thanx to mis o gosh yg sungguh baik hati bgtau. i was thinking eh mestilah dia tersilap, or nama blog lebih kurang sama ke. i guess so..

memang magazine LISA ni agak baru, ada nampak few times jugak tp ingat mcm mahal jugak ke.. sebab colourful, ceria, remaja2, funky..

so balik smlm terus pergi kedai uncle tanya magazine ni. ada. so belek punye belek mmg takde haha sekaliiiii.. kat page belakang sikit ada rupanya review pasal blog iniiiiiii..

pernah tak rasa mcm gembira sgt sampai x leh nangis.. mcm terharu sgtttttt..

page yg diprint out tu adalah 1st post blog ini, 1st barang nak offer iaitu sweet goody bags, dan earliest blog design by my precious along sabrina. tapi so sad i kene remove design tu sebab i tak reti buat page editing dia..

to mag LISA, dan sesiapa saja yg terjumpa blog ini, dan preview pulak dlm LISA, i tau blog ini masih tahap bertatih lagi. tidak mahu menjadi over krg org nyampah haha, i doakan agar majalah LISA yg super duper comel ini akan maju jaya. semoga blog ini pun akan lebih baik dari hari2 sebelum2nya. insyaallah amin..



go get the magazine.. yelah bukan sebab blog ni pahammmm, tapi dia ada mcm2 info, this issue ada info tentang vacation ke vietnam, intan ladyanna pergi, mcm2 tipslah utk ke sana, air asia tips, cara dorg citer gosip pun mcm kelakar, fresh-->nora danish, ady putra, and styling tips ala2 famous fashion magazine (cleo/cosmopolitan). ooh harga so cheap RM3.90 aje. i siap tanya uncle berapa? sampai dua kali. i thot 7.90 or lebih. dia ada dua issue sebulan..

ooh i x abis baca lagi sebab byk sgt info..

ooh LISA i luv u..

tqvm

6 comments:

  1. haha..sama2..xkan la i saje2 nak kelentong plak...if not...i pun belum tentu jumpa blog u ni....anyway, congrats...len kali masuk majalah u'll be super duper famous pulak...u'll see

    ReplyDelete
  2. haha thank u o gosh.. komen2 cenggini yg buat semangat ni haha.. tq

    ReplyDelete
  3. As slm Diana... wawah... kelass... gd2 semakin glamour... dan semakin memajukan lagi semangat tu utk menjadi usahawan berjaya, Amin. Diana, promotela kat kak Charlynn tu... sure dia jadi customer tetap Diana nanti... TC Sis, SW

    ReplyDelete
  4. k su haha mekasih. k calin hmmmm, dia minat ke kak?? hmm nanti saya try haha

    ReplyDelete
  5. wow congratess yer.. moga2 dgn expose ni bolehla biz semakin maju

    ReplyDelete
  6. wah...congrates sis..leya support akk!!~

    ReplyDelete