party boxes


salam..

hi jumpa lagi.. dpt cuti panjang jd terajin carik stok, shoot n upload haha..

so antara stok yang menarik hati adalah:

party boxes.

ok selain dr goodie bags, kita actually boleh bagi party box juga kepada tetamu. yelah lepas anak2 bergumbira maka masa nak balik tiba, so bagilah goodie bag or party box ni.. dorg sure dah letih so bolehlah makan2 masa odway balik kan.

box ni tak besar sgt, tapi just nice lah nak letak gula2, cokelat, jelly ke..

party box ni ada 3 jenis ja setakat ni, angry bird, sweet green and cupcakes. sebab mereka adalah comel maka saya telah membeli haha..


spesifikasi dia adalah:

lebar : 7 cm
tinggi : 8 cm (handle or pemegang tambah dlm 3.5cm lagi)
additional : ada tingkap
special order : kalau nak letak cupcake kasitau, ada khas dia punye tapak utk elakkan cuppy bergerak
harga : minimum 10 pieces, RM1.90 each (add base RM2 each).
(order byk special price ye)



ok nak order kstau ye byeeee

No comments:

Post a Comment