party balloons (snow white + spiderman)







salam,

thanx for visiting again..

ok today ada new item, party balloons..

saya cuba carik yg lainlah, yg biasa maybe u all boleh beli di mana2 kan..'

so saya jumpa this belon comel, ada cartoon character lain, tp pattern lain, apa2 nak just tanya aje okeh..

enjoy the pic. dia panjang so i amik half2 saje.. ada loceng dlm dia ahh adorable..


kenapa kena beli nih, sebab dia mesti jadi hit kat ur party, anak2 mesti suka sebab besar, comel, yg lelaki mesti boleh berpedang2 dengan belon ni haha..

spesifikasi dia:

character : snow white/spidey
additional : ada loceng kat dlm kring3x..
panjang :78cm
lebar kepala : 25cm
harga : minimum 10 pices RM18 + pump RM6.kalau dah ada pump pelampung tu x yah boli ok



memang murah belon ni tauuu

so grab this balloon for ur party..



actually, ada party kombo nanti belon + lootbags + activity book special price gitu.. nanti i upload okey.. senang jo, party stuff in a box kiranyalah..

jgn lupa order okeh..

bye..

No comments:

Post a Comment