party activity book (ben 10/princess)


salam,

kali ni saya update berkenaan activity book, ben 10 dan princess.


dia basically adalah coloring & sticker book.

sesuai utk 1 sampai 7-8 tahun pun..

party biasanya kena ada sesuatu yg boleh distract anak2..

pernah tak sampai satu party, kita belum sempat luruskan kaki, jamah apa2, anak2 dah merengek nak melekap aja.. biasalah dorg tak biasa dgn suasana baru, ramai2 orang. rasa pelik pun ye. lagi2 baby dalam setaun lebih ke, sampai2 aje, semua dah " alaaa, dah besar, comei.. comei.." budak pun tension haha..

so kepada host party ni, cuba approach kekanak pemalu ni, cakap auntie ada buku nih.. lagi2 kalau ada activity corner ke, parents buleh ilek2 sket makan2 sambil tgk anak2 main/buat kerja setempatkan.. biasanya kakak2 yg lebih tua buleh guide the colouring session nih.. macam main cikgu2 lah hehe


so activity corner ginilah lebih kurang, ada kaler2, letak dlm jar yg kita boleh deco sendiri.. deco jgn overdo krg ibu2 bapak2 takut pecah lah, buat comel2 ajelah..



(balang dan riben boleh order di partykru ye. riben ni pink, ada purple jugak---> love)

and trust me, u will be his/her/their favorite 'party auntie' forever with ur creative activity booth. budak mana la yg tak suka dpt adiah kan....

ooh price buku ni RM3 each.. minimum purchase 10 pieces.

pliz leave ur message to order..

(kalau nak kartun lain leh tanya okeyyy)

bye

No comments:

Post a Comment