decorative flowers



salam..

kali ni idea utk party deco, gunakan bendable decorative flowers ni..

dia comel kan, murah pulak tu, boleh patah2 kan haha suka..

saya deko pada candy jar yg besar sikit dan ada jugak pada bakul goody bags.. boleh jugak lilit pada tutup glass drink dispenser tu nanti.. mcm ala2 garden gituuuuu. tp x delah risau mcm nak terjojol bijik mata bila budak2 cucuk, pegang2 ke.. partykru punye brg biasanya murah dan sesuai dgn keadaan.. kalau mahal sikit pun mmg berkualiti/ ada brand..





lenkali saya upload lagi..

kalau nak beli just email/ sms ya......

ini adalah gambar tinjau2 utk next projek partykru. mggu ni insyaallah upload sikit 2 berkenaan projek tu ya..

thanx for reading this post..

bye love

2 comments:

  1. besar eh balang tu sebab siap bole masukkan epal lagi..

    ReplyDelete
  2. eh tak ogosh.. itu epal mini aje.. ada le kecik sket dr pingpong ball satu epal tu..

    ReplyDelete