cupcake topper & doily deco diy(sambungan..)



salam..

sambungan kpd posting sebelum ini..



maaflah asik guna gambar sama takde masa nak carik lain mihmihmih.. comel pulak gelak kecik gini tiru kat blog peej hihi..

so dr gambar2 yg sama, cara diy yg sama, boleh ja buat cupcake topper yg anda suke, tambah reben, lidi, comel takkkkkk...

ah takpe puji diri sendiri sekali sekala.. sape lg nak pujiii..





semua guna hiasan murah je, cawan tu adiah org kawen. piring tu kakak aku dpt present hari guru satu set, aku kebas haha..



dan buat doily deco ni. pakai kertas doily kecik. murah sgt harga dia utk 200pcs alahai mmg murah sgtlah. sebenarnya boleh buat mcm2 lagi, cuma saya takde masa yeah gunting tampal aje. itupun gunting rasa nak meraung sebab ya tuhanku, ini memerlukan kesabaran.. dasarrrrr...

selamat mendeko ya..

buhbye...

p/s: ehhhh..coming up soon personalise goody pack princess, using this stuff, insyaallah ajar cara buat tag/label pack paling simple ada nama bday boy/girl yabedabeduuuu.. suke.. suke.. ----> hyper maafkan diriku..


No comments:

Post a Comment