cupcake stand & marshmallow

salam,

terharu sebab dpt komen2 dr reader di fb/blog. hilang segala penat terkejar2, bersengkang mata shoot gambar (lama sebab x reti ambik gambar), mcm bersyukurrrr sgt ada org faham apa yg i cuba nak sampaikan haha.. thank u pd semua.. semoga Allah sahaja yang membalasnya.

ok ada suggestion from one precious fb fan, SDR, to search for this cupcake stand. saya ada jumpa a few tapi kotak packaging x cantik, quality pun so-so saje so macam, cemana nak pos/jual kat org? sekali terjumpa ini dekat supplier, terus ambik dan tanya harga dia.. terus bayar sebab agak murah berbanding cake stand. suka sgt..

cupcake stand





spesifikasi dia:

diameter : 32 cm(bhgn bawah)
tinggi : 36 cm - comprises of 5 tiers
kapasiti : letak 27 normal size cuppies/cheesetart
additional : tiang warna silver (chrome plated stand)
easy to assemble- boleh simpan rata kalau takde ruang simpan
brand : kitchen collection
price : RM70 postage RM20. 


nice packaging suitable for wedding/house-warming present also..

tq

1 comment:

  1. akak saya nak beli yang neyh kak....neyh contact number saya...0175400510...saya nak pakai 10.02.13 neyh...

    ReplyDelete