choc fondue


(pic from google)

salam hai..

ye list 'coming up next' memang byk di tepi. bersusun paku nampaknya. tp brg2 byk takde. janji palsu haha. bwk brg pegi ofis nak buat last2 bwk balik sama aje takde perubahan haha.. balik rumah buat bla..bla.. da.. da.. bla.. bla then zzzzz..

last wikend ada pergi birthday party, ada choc fountain, hmm best.. tapi impian nak beli tu adalah sayup2 sebab kat supplier harga dia adalah RM650 huhhhh..

so maybe nak carik this choc fondue, sesuailah untuk small scale party/ home based party. tambahan pulak anak + papa gigih ulang alik pi buat bende ni masa kat party tu. so malam minggu tatkala da tak tau nak buat apa as supper, sume lapar, bolehlah ala2 mat saleh buat choc fondue nih.. hehe..

so insyaallah, kalau ada masa, saya pi carik. tunggu.. list kat tepi insyaallah dlm masa terdekat..

bye..

No comments:

Post a Comment