candy jar & glass drink dispenser

salam..

kalau nak adakan candy buffet biasanya ada glass jar kan..

mcm ni comel sgt from karas:



tapi susah nak carik mcm ni. saya jumpa mcm ni lebih kurang sama cuma takde tapak dia, dan penutup tu lain..


spesifikasi dia:

tinggi : 7 inci
lebar : 6.5 inci
warna : jernih


speciality dia adalah penutup dia loose aje. mcm senang aje nak bukak tutup. bukan ada getah mcm balang kuih raya tu ye. sesuai utk isi bende2 short term for party mcm marshmallow, sweets. tp dia tak kedap udaralah, so jgn ada pengharapan nak simpan marshmallow forever dlm tu memang bersemut ya. sgt sesuai utk kid s parties senang nak ambik brg kat dlm dia. simpan party favours pun ok.

actually dia memang cantik. my hubby pun ckp cantik cuma i yg tak reti amik gambar hehe..

ooh harga dia pulak samapi hujung bulan ni aje ada special price, so sms/ message me to order ya..

dan lg 1...

tadaaa....



glass drink dispenser..

sebenarnya saya dah ada bende nih..

tapi yg ada tu xde tapak so bila parti mcm susah kena letak kat corner, krg budak riang ria minum air tambah2 air seploh kali, nak terjatuh jugak bende tu..

jadi dgn kewujudan partikru ini ye saya ada alasan utk beli dan.. dihadiahkan kepada mentua sempena mother s & father s day. so dak papa tak marah haha... seriously mmg cantik. cepat.. cepat beli..

spesifikasi dia:

gelas berkualiti
tinggi siap dipasang : 20 inci
diameter : 9 inci
warna : jernih, tapak - hitam
kapasiti : 6 liter


dia praktikal sebab ada tapak, mmg senang. kalau tak, kena letak di corner sebab turn spout tu di bawah. lepas tu dia jernih, kita boleh perasan air nak habis. kalau beli yg tebal x nampak apa2 tu, krg tgh sibuk2, org cakap, eh air dah habis. kelam kabut lah nak top up kan. lepas tu dia stylish, nak lebih cantik, mengiurkan, buat air lemon, or sirap, letak hirisan2 lemon ke, oren ke.. wah sure best punyelah.. kapasiti dia just nicelah utk homeparty. saya buat pun biasa utk 20 org or lebih cukup aje, kalau ramai top uplah 2 kali. buat kat garden pun ok, tak berat sgt nak diangkat. ada yg 10 liter jugak, boleh tanya kalau suka yg besar sikit..

semua ada kotak pembungkusan yg menarik ye..


being that kepochi partikru, i akan mintak kedai tukar kotak yg lebih cantik kalau yg tu dah buruk sikit haha..



bukan apa, boleh hadiahkan kat orgkan. nak saya terus bungkus hantar kat org pun boleh.. tanya aje..

so bye semua..

happy weekend.

kalau nak order jgn lupe sms tautautau..

6 comments:

  1. alamak..berkenan ngan glass water dispenser tu..i ada jugak..tapi xde tapak...pastu spout dia kecik..air slow je..berkenan ni..tapi kene tunggu dekat2 raya baru bole beli..kang kene bebel...hehe

    ReplyDelete
  2. o gosh i pernah beli, air slow jugak. pergi kedai plastik yg besar sikit, tanggalkan paip dia tu, bwk pi kedai tu, carik replacement dia. rupanya ada jual tau, mcc2 jenis. i pon br tau. hahah biasa tu kita plan nak beli mc2.. boleh aja kalau nak kstau k dear..

    ReplyDelete
  3. nak order candy jar tu...nak..nak..berapa harga?ada yang tinggi sket x?reply asap okay..ni email saya..najwa909@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hi how much is the water dispenser ?
    swee.san (at )gmail.com

    ReplyDelete