birthday party packs



salam,

short update birthday party packs.. tema party adalah princess..

but since tema agak girlie the mother decided to order anor packs for boys..

so since i ve falling in love with this bendable flowers, so minggu ni korang sentiasa kena tgk bunga ni di mana2 hehe..

oh i juga buatkan kad utk kawan2 sekolah dia, just simple one, huh menyesal x de belajar grafik ke mende, simple sgt haha.. mmg kena belajar lagi

she ordered 15 packs for princesses and 25 packs for boys..

ada jugak order hadiah utk games, later i ll upload ya..







tag ni simple sesangat sebab buat sendiri. nanti later i buat diy post utk label ya.. yg simple ajelah.. buat masa ni. insyaallah akan mencarigali kemahiran lagi nanti..

klik princess party di sidebar utk tau isi princess party pack ya..

babai love..

p/s: kalau free cari Thepartykru di fb, sebab sana akan update selalu jugak sebab cepat dan pantas hehe.. boleh LIKE jugak page tu. masehh

3 comments:

  1. boy pun flowers jugak eh..hehe

    ReplyDelete
  2. wow very the creative one.. cantekk

    ReplyDelete
  3. o gosh: yelah itupun i pilih kaler biru haha.. senang lilit2kan aje hihi

    mama pipie: ye ke masehhh biasa2 aja mama pipie dear.

    ReplyDelete