minnie mouse headband

assalamaualaikum,

hi semua..

terasa masa sgt mencemburui..

ada byk sgt perkara yg nak buat utk blog ini tp takde masa..

aku skrg dah start mengsurvey brg utk bithday parti anak hihihi padehal lambat lagi..

biasalah takdak sapa nak plankan, kenalah plan sendirik..

so jalan2 dgn budak2 ni sabtu lepas jumpa bende ni comel sgt haihhhh..

sesuai utk party favors for minnie mouse party for girls. comel weih jemput gegirl, pakaikan headband, buat photobooth, amik gambar gaya vintage ooh comels..

minnie mouse headband

shocking pink- pink yang mengejutkan heheh



also available in soft pink



price: RM4 only
wholesale purchase available..

rasanya konsep blog ni lebih kpd party ideaslah. sebab mcm best kalau dpt berfikir out of the box. so just skip the boring party ideas/ favors and have fun with the kids ya.. and u can save ur money toooo.. this headband kalau kat mall boleh sampai rm10 ye satu or lebih..

bye luv

2 comments:

  1. suke2.. nanti klu nak buat party utk muchiz n milia blh suruh dali deco ye.. tak payah nk panggil org luar.. Bln 11 nie tlg createkan utk emilia n muchiznyer..

    ReplyDelete
  2. oh ok no problem.. akak mmg suka. itu ari ingat nak buat goodie bag muchiz n candy buffet tu, tp x jadi buat kann.. ok bulan 11 setttt

    ReplyDelete