cheap and sweet wedding/party favors

salam,

1st sekali, tq to my beautiful ahlong sabrina, yg designkan blog ni. terharu okkayy anak buah designkan (dan secerdik ini dalam bidang komputer). nak harapkan aku, tak reti lah wei. actually dia dah designkan lg 1 blog tersgtlah comel extreme, tp dasar makcik mcm aku ni (title makcik x bermakna berpakaian mcm makcik okeh, ia bermaksud talian persodaraan-tetiba emo) manalah reti nak edit coding or setting yang pelik2.

along my first niece-anak buah yg pertama ever. sape ada anak buah pertama mesti paham cemana kita value derang nih. i used to buy her dress, skirts with my jpa education 1st degree loan (yes unforgiven i knew). and reading about MK's love yg sanggup naik bas ke linggi ke hape demi melihat niece dia yg berbulu mata secantik bulu mata unta, i was thinking, ohh everybody love their niece..

bagi mengelakkan dak along termalu di sini memandangkan beliau remaja comel, from the bottom of makcik's heart, thank you along. only God knows how much we all luv u. eh yang kau mcm tulis surat ni kenapa. dak along belom nak pi obersea lagi haha.. makcik rasa kalau along pi obersea, papa along akan nangis, dan jua atok ali hahaha..

berbalik kpd topik, eh gembira jua boleh lg merapu di sini, aku kan tak suka skema2, ok the 1st hour i published this blog, i ve got my very first task/ order, to plan a wedding favor for a friend.. rasa mcm oohh sukanya ada org suka idea aku--> over as usual. hepi tau.. ooh did i say plan?? yes, i am the planner only. since this kind of friend yg forever busy of god knows what, i m helping her out to survey the wedding favor she may likes.

yes i did the survey, so here are the result:

comel kan dalam RM1 je siap bag tu.. supplier: house of favor..

sweet ja nih suke sebab black n white.. pun RM1 je rasanya.. minus the choc of coursieeee

ini suka thank u tag tu comel. boleh tempah di gadisjumaat.blogspot or facebook dia. kreatif minah ni respek.. ada dia buat personalised surah yasin for akikah comel okeh warna baby blue and pink ada gambar stroller ahh love, terus rasa nak beranak lagi. w/b/pun masa tu je rasa gitu hakhak..

kecomelan ekstrim kannn.. RM 1 gak.. house of favor

lace pouch ni boleh tanya kat myheadoverheels @gmail.com. sweetie pie kan bagi masa kenduri akikah ke, nikah ke, letak kaler towel sweet2 kat dlm tu ahhh pitam..

ha.. cik kawan telah suka 1 design favor, tp secretlah sebab itu utk special post kelak. maybe nama post tu "save the date : xxx kawen" yihaa..

ya sila elakkan hadiah yg tak praktikal sgt. pilih yg org boleh guna. mcm aku suke kalau dpt yg towel tebal tu sebab boleh guna lap dapur, sedap aje perah tu.

ok semua mesti murah jgn risau. being the cheapskate as usual, ahh who cares, poket kita, suka hati kita.

luv..

p/s:nanti aku post bende2 comel lagik k

1 comment:

  1. As slm Diana... wawahhh dah mula biz ye.. bgs2... cari lagilah brg2 cute. Saya suka tengok dan membeli juga ni.. Kalau balik Melaka mesti nak singgah Tesco takpun g Jonker Walk... cant resist all the comel staffs... OMG... kat sini pn banyak juga cuma kena rajin buat lawatan huhu...

    ReplyDelete