cartoon lootbags

assalamualaikum haiiii...

seperti biasa di dalam pencarian brg2 birthday party anak, adalah aku berjumpa dengan beg2 comel ini..

jika anda ada penggemar angry birds di rumah, atau ben10 si penyelamat bumi, atau si princess aurora yg berdress cantik sentiasa, jgn risau di sini ada caranya utk menggembirakan mereka di hari jadi..

these goody bags adalah sgt darling comey dia, shining2, affordable..

harga : aku mmg tak reti letak mahal2 ye.. RM4 sahaja..

size: 16 x 26cm

each 10 pieces sahaja.







call/sms to order. kalau nak kartun lain pun boleh tanya, maybe ada stok nanti.. nak yg simple mcm tulis "party" saje pun ada. aku yg tak upload lagi kakaka..

later nanti kita carik apa boleh letak dlm beg ni ye..

bye. see ya..

2 comments:

  1. salam.. jom kita exchange link nak?? awak kawan zila ke? kite penah jumpa kat bday party anak dia ke?

    ReplyDelete
  2. thanks ye.. dh folo n dh letak kat bloglist ye..

    ReplyDelete